طریقه استفاده از ظروف استیل
برای دم کردن برنج به شکل کته: 5 دقیقه قبل از دم کشیدن کامل، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید حرارت ذخیره شده در کپسول کف ، دم کردن غذا را به اتمام رساند. آن عمل موجب می شود: * ته دیگ شما نسوزد.* ته دیگ تا حد زیادی راحت تر از کف ظرف جدا شود
جهت سرخ کردن گوشت و ماهی : ابتدا روغن را داغ کنید و گوشت آن را به آرامی درون روغن داغ قرار دهید،پس از سرخ شدن طرف دیگر آن را سرخ نمایید. داغ شدن روغن در حدی نباشد که نسوزد و دود نکند
برای خرید ظروف استیل از فروشگاه کیچی بازار دیدن فرمایید
Comments
Post a Comment